a
Поиск

 повітря

Створи власний клімат...


Пн - Пт з 09:00 - 18:00


066 154 97 97
080 033 67 57

Безкоштовно з усіх телефоних номерів!
cart icon

Пн - Пт з 09:00 - 18:00


066 154 97 97
080 033 67 57

Безкоштовно з усіх телефоних номерів!

Побутовий тепловий насос Cooper&Hunter

Взимку гріє, влітку охолоджує!
Схема роботи теплового насоса-кондиціонера повітря-повітря Cooper&Hunter.

Побутовий тепловий насос – це повноцінне вирішення питання опалення у приміщенні. Агрегат побутового теплового насоса підтримує комфортну температуру в будинку протягом усього року. Він обігріває приміщення за низької температури взимку та охолоджує його влітку в спеку. Деякі моделі теплових насосів здатні ще й забезпечувати будинок гарячою водою.

У Фінляндії в 2016 році було проведено незалежне тестування роботи теплових насосів. Зразки для тестів були представлені трьома провідними світовими виробниками: Сooper&Hunter, Panasonic, Daikin. Випробування проходило в умовах суворої зими за дуже низьких температур. Його мета – з'ясувати потужність обігріву та споживання енергії тепловими насосами за різних зовнішніх температур для досягнення + 20 °C у приміщенні. Для цього в місті Віхті в природному складському центрі заморозки вимірювалася теплова потужність техніки різних виробників за температури повітря за вікном +7, -7, -15, -25 і –30 °C.

За підсумками дослідження всі зразки агрегатів, представлених для тестування, ефективно впоралися з обігрівом повітря при температурі –30 °С. Зазначимо, що незаперечною перевагою теплового насоса С&Н перед конкурентами є його ціна.

Сooper&Hunter пропонує кілька лінійок інверторних побутових теплових насосів «повітря-повітря»: Icy, Artic Inverter, Wi-Fi, Artic Design, Nordic Plus, Vip Inverter, Inverter Console.

Не нашли что искали?
Бесплатная консультация от специалиста!

arrow

Посмотреть страницу в полном размере