a
Поиск

 повітря

Створи власний клімат...


Пн - Пт з 09:00 - 18:00


066 154 97 97
080 033 67 57

Безкоштовно з усіх телефоних номерів!
cart icon

Пн - Пт з 09:00 - 18:00


066 154 97 97
080 033 67 57

Безкоштовно з усіх телефоних номерів!

Як вибрати кондиціонер? (Інструкція для чайників)

Рано чи пізно у нас з'являється необхідність купити кондиціонер. Але як його вибрати? Від різноманітності моделей просто йде навкруги голова! Насправді все дуже просто. Ось Вам шпаргалка, яка допоможе цьому розібратися.
По-перше, визначаємося, який кондиціонер нам потрібен: мобільний чи стаціонарний.
Мобільний кондиціонер найчастіше використовується у приміщеннях, де з якихось причин неможливо встановити стаціонарний. Наприклад, не дозволяють псувати фасади будівель зовнішніми блоками або на дачі, яку використовують лише влітку.
Мобильник
https://vozduh.com.ua/catalog/mobilnye_konditsionery/

Мобільний кондиціонер складається із самого кондиціонера та гофри, яку обов'язково треба вивести назовні (у вікно або вентиляційний отвір). Зручно, що його можна перевозити та використовувати у різних приміщеннях. Але треба враховувати, що обов'язково має бути відтік повітря із приміщення.

Але, як правило, для будь-якої квартири або будинку вибирають стаціонарний кондиціонер. Якщо хочете зійти за свого, розмовляючи з кондиціонерами, то кажіть спліт-система.
Як вибрати? Розповідаю.
Для початку потрібно дізнатись площу приміщення, в яку ви хочете поставити кондиціонер.
До 20 кв - потужність кондиціонера буде 7; До 25 кв - потужність кондиціонера буде 9; До 30 кв - потужність кондиціонера буде 12; До 40 кв - потужність кондиціонера буде 18; До 50 кв - мощность кондиционера будет 24;
bdb7ef9eb88a7f4995e5d8e36be57b6c.jpg
https://vozduh.com.ua/catalog/konditsionery_split_sistemy/

Пояснюю на прикладі: якщо у вас кімната 17 м. кв, то вам підійде потужність 7.

Єдине, що ще треба враховувати - чи сонячна сторона. Якщо вдень у кімнату постійно світить сонце, то краще вибрати кондиціонер трохи потужнішим.

Якщо з цим зрозуміло, то йдемо далі.

Наступне, про що ви повинні подумати, чи потрібен Вам кондиціонер тільки для охолодження приміщення або ви хочете використовувати його і на обігрів у міжсезоння.
Якщо кондиціонер використовуватиметься лише у спекотні місяці, тоді ви обираєте категорію «ON/OFF».
Якщо ж у Вас холодна квартира і навесні та восени без обігріву досить прохолодно, тоді найкраще обрати категорію «інверторний кондиціонер». Відразу скажу, що інвентарні кондиціонери будуть дорожчими за вартістю приблизно на 30%. Але вони економніше витрачатимуть вашу електроенергію, на ті ж 30%. Тому у довгостроковій перспективі ваші витрати окупляться. А також вони працюють тихіше, ніж ON/OFF. А чудове, що вони підтримують обрану Вами температуру в приміщенні. А також компресор кондиціонера більше надійний і буде вам служити вдвічі довше.
Залишилося тільки визначитися із брендом.
В інтернеті дуже великий асортимент як брендів, так і моделей. На чому ж зупинитися? Якщо бренд для Вас важливий і ви хочете купити кондиціонер зі світовим ім'ям, то швейцарський Electrolux та італійське Zanussi – буде чудовим рішенням. Кондиціонери цих брендів відрізняються дуже гарним дизайном, збираються на одному з найкращих заводів – Gree, і мають найбільшу гарантію. А що ще дуже важливо, то це те, що є сервісні центри, які їх обслужать у гарантійний та післягарантійний період.
9db6c65dd022a3e288be71ce12070f41.png
https://vozduh.com.ua/catalog/konditsionery_split_sistemy/show/price-base-from-4800.00-to-75644.00/a...

А якщо ви хочете взяти більш бюджетний варіант, то бренд AC Electric та Komanchi – це те, що Вам потрібно. Це нові бренди, які ще не встигли стати відомими та популярними. Але якщо говорити про співвідношення ціни та якості, то саме вони задовольнять усі ваші потреби. А приємним плюсом буде – гарний дизайн та гарантія 3 роки.
65e4ac36684bfe0c80d86acc1d8bd2ec.jpg
https://vozduh.com.ua/catalog/konditsionery_split_sistemy/show/price-base-from-4800.00-to-75644.00/a...

Що ще можна додати? З кожним роком кондиціонери з'являються додаткові опції, такі як іонізація, WI-FI, додаткова фільтрація і т.д. Звісно, ​​і ціна зростатиме, залежно від наявності цих опцій. Але це більше доповнення та обов'язкова наявність їх у кондиціонері зовсім не обов'язково.

Сподіваюся, тепер Ви легко зможете підібрати собі кондиціонер. Але якщо у Вас таки залишилися питання, ми з радістю відповімо на них.


Не нашли что искали?
Бесплатная консультация от специалиста!

arrow

Посмотреть страницу в полном размере