a
Поиск

 повітря

Створи власний клімат...


Пн - Пт з 09:00 - 18:00


066 154 97 97
080 033 67 57

Безкоштовно з усіх телефоних номерів!
cart icon

Пн - Пт з 09:00 - 18:00


066 154 97 97
080 033 67 57

Безкоштовно з усіх телефоних номерів!

Загальні правила вибору бюджетного кондиціонера 2019

Незважаючи на скромну ціну, у сегменті «бюджет» є особливі моделі, які готові змагатися за функціоналом з аналогами на порядок дорожче. Виходячи з представлених варіантів, можна сказати, що сучасний бюджетний кондиціонер — це більше, ніж мінімальний набір функцій «аби охолоджував», а енергоефективний, стильний і комфортний елемент техніки.

На що слід звертати увагу при доборі:
Клас енергоефективності не нижче A. Заощадивши на ціні, доцільно скоротити витрати і на електрику.
Робота на обігрів під час слабкого морозу обов'язкова функція для універсальної всесезонної моделі. Усі кондиціонери з даного списку обігрівають приміщення за зовнішньої температури повітря від -7˚C.
Рівень шуму, що генерується внутрішнім блоком. Показник у районі 30-40 дБ хороший для категорії, але у кращих моделей, перерахованих нижче, при мінімальному навантаженні рівень шуму знижується до 25 дБ. При роботі на обігрів чи охолодження з максимальною потужністю ці кондиціонери створюють навантаження не вище 37-40 дБ.
Очищення повітря. Більшість бюджетних спліт-систем має просту систему із механічним фільтром. Наявність іонізатора чи «холодної плазми» у системі — суттєвий плюс.
Холодоагент. Сьогодні стандартом є R410A. Цей теплоносій є безпечним для навколишнього середовища і не ушкоджує озоновий шар атмосфери при розкладанні.
Якість матеріалів. Міцний пластик внутрішнього блоку каже, що виробник не занижує вартість продукції за рахунок використання матеріалів низької якості.Відповідно, внутрішні компоненти системи із міцних та стійких до зовнішніх факторів металів працюватимуть довше.
Орієнтуватися на країну бренду чи збирання кондиціонера практично не має сенсу. Американські, азіатські та європейські бренди пред'являють високі стандарти якості продукції та постійно впроваджують актуальні технології, але виробництво всіх бюджетних моделей ведеться в КНР.

Не нашли что искали?
Бесплатная консультация от специалиста!

arrow

Посмотреть страницу в полном размере